Sanne Louw

Naam: Sanne Louw
Leeftijd: 26
Project: Projectmanager

Wat vind jij belangrijk in het leven?
Genieten! Dat doe ik door te sporten en gezellig met vrienden en familie te zijn.

Waarom zet jij je in voor Kikid?
Alweer drie jaar werk ik voor Kikid en wat is het een prachtige baan! Ik sta helemaal achter de missie van Kikid; jongeren meegeven dat ze goed en mooi zijn zoals ze zijn. In een maatschappij die veeleisend is, is het voor jongeren lastig om bij zichzelf te blijven. Juist door lastige thema’s bespreekbaar te maken hoop ik bij jongeren die wij op scholen bezoeken een stukje bewustwording te creëren. Als een jongere achteraf naar mij toekomt en met een grote glimlach zegt “Bedankt!”, dan kan mijn dag niet meer stuk.

Wat is jouw ultieme Kikid-moment of ervaring?
Ik heb meerdere ultieme Kikid momenten! Eigenlijk vind ik alles leuk wat we doen. Maar het jaarlijkse Kikid weekend staat toch wel op nummer één. Daarnaast ben ik enorm trots op de projectweken die wij het afgelopen jaar hebben georganiseerd en waarmee we veel jongeren hebben bereikt. De jaarlijkse eindvoorstelling is ook zo’n mooi moment, ieder jaar een top afsluiting van weer een uniek Kikid jaar.

Toen ik zelf 15 was…
Ging ik van de Havo terug naar de Mavo en bleek ik daar helemaal op mijn plek te zitten. Ook heb ik uitgaan en dansen -totdat je er bij neervalt- ontdekt, ging ik op vakantie naar Spanje en was ik tot over mijn oren verliefd!