Luuk Sterk

Naam: Luuk Sterk

Leeftijd: 21 jaar

Project: Donnie-Barki

Welke 5 woorden omschrijven jou karakter het best?

Betrouwbaar, vrolijk, gemotiveerd, gevoelig, planner

Toen ik 14 was… zat ik op de middelbare school en was ik een heel verlegen jongentje. Ik had een andere muzieksmaak dan veel andere van mijn leeftijdsgenootjes. En daardoor viel ik af en toe wel eens buiten de boot. Ik begon met zingen naast het drummen wat ik toen fanatiek deed. Ik had altijd een hele grote droom al vanaf kleins af aan om radio DJ te worden. Uiteindelijk heb ik 2 jaar plaatjes gedraaid bij een lokaal radiostation op de vrijdagavond. Toch is dit nog altijd een enorme droom van mij. Altijd blijven dromen, want dromen opent deuren voor iedereen.

Wat weten maar weinig mensen van jou?

  • Een enorme rondlopende muziekbibliotheek
  • Een liefde voor stroopwafels.
  • Spaart vinylplaten & koopt deze dan ook nog echt.
  • Heeft een hekel aan toeristen in het verkeer van Amsterdam.
  • Kan niet tegen mensen die al veel te snel een mening vormen over mensen.

Wie is jou rolmodel en waarom is hij of zij jou rolmodel?

Als ik aan een rolmodel denk dan denk ik vooral toch aan mijn ouders en mijn broer. Zij steunen mij in alles wat ik doe en geven mij dan ook de kans om dit te mogen doen. Daarnaast haal ik veel kracht uit muziek en uit de studentenroeiverenging waarbij ik roei in Amsterdam.

Tot slot: Ik hou van mij omdat ik blij ben met wie ik ben. Ik ben jongen die altijd lacht, iemand die veel lieve mensen om zich heen heeft en de kansen heeft gekregen mijzelf te kunnen ontwikkelen naar de persoon die ik wil zijn, met overwinningen maar ook met tegenslagen. Daarnaast geniet ik van elke dag, om af te sluiten met een levensmotto: Life is a festival.