Stichting Kikid verwelkomt Mark Miedema per 1 november als Zakelijk Directeur.

Mark Miedema heeft de afgelopen jaren gewerkt als Directeur Evenementen bij Sanoma waar hij verantwoordelijk was voor grote publieksevenementen. Daarvoor was hij actief in verschillende commerciële directie- en management rollen bij achtereenvolgens VNU Media en Reed Elsevier.

Janine de Ridder, Oprichter en Directrice Stichting Kikid: “Kikid bereikt jaarlijks meer dan 10.000 leerlingen live en we voeren onze projecten uit in het hele land. Daarnaast bereiken we honderdduizenden leerlingen via digitale kanalen en campagnes. We bestaan nu 10 jaar en zijn klaar voor de volgende fase, wat betekent dat het onze missie is om alle leerlingen tussen de 12 en 16 in Nederland te bereiken met onze methodiek. Mark heeft jarenlange ervaring op het vlak van communicatie, media en evenementen. Hij brengt daardoor belangrijke kennis en ervaring om Kikid verder te laten groeien. Met Mark erbij gaan we de nieuwe fase dus met veel vertrouwen tegemoet. Ik zie uit naar de samenwerking met hem“.

Mark Miedema, nieuw Zakelijk Directeur Stichting Kikid: “Kikid laat jongeren voelen dat ze precies goed zijn zoals ze zijn én leert ze over de enorme kracht en invloed die ze hebben op keuzes die ze kunnen maken in hun leven. Ik vind het fantastisch om daar een bijdrage aan te gaan leveren. Ik heb dan ook enorm veel zin om aan de slag te gaan bij Kikid. In de gesprekken met Janine en andere collega’s en door het zelf bijwonen van een aantal theaterproducties ben ik geraakt door de bevlogenheid van de Kikid medewerkers en de impact van de producties, trainingen en lesmaterialen op jongeren.

Over Stichting Kikid

Stichting Kikid heeft zich sinds haar start in 2007 ontwikkeld tot dé expert organisatie als het gaat om weerbaarheid en jongeren. Kikid maakt theatervoorlichtingsprojecten, projectweken, trainingen en (digitale) lesmaterialen voor middelbaar- en basisonderwijs. Met gebruikmaking van rolmodellen-educatie worden thema’s behandeld als alcohol&drugs, seksualiteit, social media& (cyber) pesten en geld en schulden.

Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met Janine de Ridder: janine@kikid.nl, 06-41326863 of Mark Miedema: mark@kikid.nl, 06-13329769.