Ben jij…

  • Een man
  • Tussen de 18 en 25 jaar
  • Woonachtig in omgeving Amsterdam
  • Maatschappelijk betrokken en heb je een grote passie voor theater?
  • Verantwoordelijk, flexibel inzetbaar overdag, heb je een sprankelende persoonlijkheid én lijkt het jou te gek om voorstellingen te spelen, en ECHT in gesprek te gaan met leerlingen van het voortgezet onderwijs? Lees dan snel verder!   

Wat is Kikid?  

Kikid is een stichting die creatieve voorlichtingsprojecten maakt voor leerlingen op middelbare scholen. Dat de projecten stoer, fris, actueel en voor de doelgroep aantrekkelijk zijn, staat voorop. Kikid gebruikt theater als middel om de jonge doelgroep te bereiken. Na het zien van een theatervoorstelling staat het nagesprek centraal. Hierin spreken we écht met de jongeren over hun ervaring, onzekerheden en vragen, een zeer belangrijk onderdeel van de projecten. Er zijn een viertal succesvolle theatervoorstellingen waarmee Kikid rondtoert; Benzies & Batchies over seksualiteit, Pep & Punch over alcohol en drugs en Like Me over internet en social media en Donnie-Barki over geld en schulden.

Hoe ziet jouw werk eruit?

Jij wordt onderdeel van de acteurspoule van Kikid. Middels een online planning geef je per maand je beschikbaarheid door. Als je bent ingedeeld speel je altijd met 4 andere acteurs een voorstelling op een middelbare school.

Je speelt voor jongeren waarmee je ook in gesprek gaat. Je wordt hier uiteraard goed bij begeleid en voorbereid. Zo ga je repeteren met een professionele regisseur en krijg je gesprekstechnieken en wordt je van tevoren duidelijk gebrieft. Alles zodat jij samen met de andere acteurs op pad kan om de Kikid spirit te verspreiden!

Wat krijg je ervoor terug?

  • Per voorstelling krijg je een vergoeding
  • Je gaat maandelijks repeteren met een toffe groep mensen en een professionele regisseur
  • Heel veel respect en waardering van leerlingen
  • Werken aan je eigen competenties door middel van onderwerp verdieping en gesprekstraining.

Interesse?

Ja, leuk?! Stuur dan een korte motivatie + CV naar Aart Rijken; aart@kikid.nl. Vragen? Bel 06 – 42 16 07 66. Reageren kan tot donderdag 26 januari 2016. Het kennismakingsgesprek + auditie zal plaatsvinden op 3 februari 2017 van 10.00 – 13.00.