Kikid zoekt jonge acteurs/actrices!

Ben jij…

Een jonge acteur of actrice tussen de 18 en 25 jaar? Ben jij maatschappelijk betrokken met grote passie voor theater? Ben je verantwoordelijk, flexibel, heb je een sprankelende persoonlijkheid én lijkt het jou te gek om bij congressen, events en ouderavonden van Kikid ingezet te worden? Lees dan snel verder!

Wat is Kikid?

Kikid is een multiculturele stichting die creatieve voorlichtingsprojecten maakt voor leerlingen op middelbare scholen. Dat de projecten stoer, fris, actueel en voor de doelgroep aantrekkelijk zijn, staat voorop. Kikid gebruikt theater als middel om de jonge doelgroep te bereiken. Na het zien van een theatervoorstelling staat het nagesprek centraal. Hierin spreken we écht met de jongeren over hun ervaring, onzekerheden en vragen, een zeer belangrijk onderdeel van de projecten. Er zijn een viertal succesvolle theatervoorstellingen waarmee Kikid rondtoert; Benzies & Batchies over seksualiteit, Pep & Punch over alcohol en drugs en Like Me over internet en social media en Donnie-Barki over geld en schulden.

Jouw werk

Jij wordt onderdeel van de acteurspoule van Kikid. Iedere keer als er een gelegenheid is waarbij we acteurs nodig hebben, krijg je een mail. Jij reageert of je die dag kunt of niet.  Als je kan, ga je met het Kikid team naar de locatie en speel je samen met andere acteurs een aantal scenes uit de theatervoorstellingen. Je speelt voor jongeren waarmee je ook in gesprek gaat, maar ook voor de volwassen doelgroep; ouders, docenten, mensen uit de branche en het netwerk van Kikid. Je wordt hier uiteraard goed bij begeleid. Zo ga je repeteren met een professionele regisseur en krijg je gesprekstechnieken en wordt je van tevoren duidelijk gebriefd. Er staat een vergoeding per keer tegenover, in nader overleg te bepalen.

Interesse?

Ja, leuk?! Stuur dan een korte motivatie + CV naar Sanne Louw; sanne@kikid.nl Vragen? Reageren kan tot donderdag 18 augustus 2015.

De gesprekken + audities zijn op dinsdag 25 augustus van 09.00-13.00. Verder info volgt later.