De scholen zijn weer open en we merken bij Kikid dat juist nu de sociaal-emotionele ontwikkeling van jongeren hoog in het vaandel staat. Gelukkig! Want het is belangrijker dan ooit om met elkaar in gesprek te gaan. Hierom krijgen we veel vragen over wat er nu nog precies mogelijk is wat betreft aanbod van Kikid. Dit hebben we hieronder even uitgelicht.

Afhankelijk van de voorkeur en beschikbare ruimte, zijn er de volgende opties (beide €2100,- voor twee klassen):

Coronaproof Kikid voorstelling

Het is nog steeds mogelijk om onze voorstellingen te boeken. Uiteraard hebben we hier aanpassingen in gedaan, zodat het coronaproof is. Zo staan we voor kleinere klassen, en gaan we niet meer met groepjes apart in gesprek maar gebeurt dit klassikaal (wat kan vanwege de kleinere klassen). Zo blijft iedereen de gehele tijd (op afstand) zitten. Het enige wat hier nodig is, is een gymzaal, aula of andere grote ruimte waar we de voorstelling kunnen opvoeren en de klassen op afstand kunnen zitten.

Coronaproof Kikid les

Hierbij geven twee Kikid acteurs les aan een halve klas, wat gewoon kan in het klaslokaal. De volgende onderwerpen kunnen hierbij behandeld worden:

  • Sexting
  • Geld en geluk
  • Alcohol
  • (soft)drugs

Het lesmateriaal zit vol video’s, quizzen, stellingen en zal dus, net als de voorstellingen, een goede manier zijn om met elkaar in gesprek te gaan over bovenstaande onderwerpen.

Neem contact op over dit programma