Benzies & Batchies

Boek Nu!

Het programma Benzies & Batchies gaat over één van de belangrijkste thema’s voor jongeren: seksualiteit. Daten, sexting, grooming, schuren…alles rondom seks en (groeps)druk komt aan bod. Door de combinatie van theater, educatie, discussie en creatieve opdrachten worden jongeren bewust van de keuzes die zij hebben, als het gaat om seks en hoe je met elkaar om gaat. De kracht zit hem in de uitvoering door peer-educators (leeftijdsgenoten).

Zij worden bij Kikid getraind door onder andere specialisten op het gebied van relaties en seksualiteit. Doordat er gewerkt wordt in kleine vertrouwde groepen ontstaat een veilige sfeer en een echt gesprek.

Jongeren die hebben deelgenomen aan Benzies & Batchies zijn zich bewuster van hun eigen wensen, grenzen en de invloed van groepsdruk en media op hun (seksuele) gedrag.

‘Ik heb geleerd dat ik op mezelf moet vertrouwen’  – Najoua, 14 jaar

Er heeft een groot onderzoek plaatsgevonden door TNO en Movisie naar de effectiviteit van het programma Benzies & Batchies in combinatie met de training Ik hou van mij. Zie Onderzoek voor de resultaten.

Info

Doelgroep Eerste, tweede en derde klas van het voortgezet onderwijs
Deelname Maximaal 2 klassen
Duur 90 minuten
Waar Op school
Wanneer Het hele schooljaar te boeken van maandag t/m vrijdag
Kosten €995 ,- (ex. BTW)
Informeer naar pakketvoordelen | betaling mogelijk via CJP cultuurkaart
Contact Projectmanager Sanne Louw – 06 51 64 95 28 – sanne@kikid.nl

WEERBAARHEIDSTRAINING

ALCOHOL EN DRUGS

SOCIAL MEDIA EN (CYBER)PESTEN

PROJECT WEKEN